Rreth Neve

Kompania “BRATICA COMMERCE” , është themeluar  në vitin 1990. Veprimtari,  bazë, e kompanisë sonë është shitje me pakicë dhe shumicë  dhe shperndarja e mallrave për ndertimtari-enterier dhe eksterier(ngjyra, llaqe, ngjitësa, vegla pune, etj). Me kalimin e kohes, prej nje kompanie të vogel, jemi zhvilluar në një kompani respektabile ,ne Ulqin dhe në nivel të Malit të zi, me një hapsirë afariste prej 2500 m2. Dhe me një numër të konsideruar të të punesuarëve. Si lider në këtë veprimtari jo vetëm në Ulqin, po edhe me gjërë, përfaqesojmë dhe jemi importues të brendeve më të njohura të prodhuesve, si:
J U B, CHEMMAX,RIGIPS, WEBER,ISOVER,HELIOS,ALPRO-ATT,CHROMOS-SVJETLOST,YUM COMMERCE, VIDELA, dhe të tjera. Përvec kesaj, ofrojmë dhe produkte të llojeve të tjera ,të prodhuesve, me famë botërore. Ju garantojmë cilësi të lartë të prodhimeve qe ju ofrojmë.

Qellimi dhe deshira ynë është, të zgjerojmë biznesin, pa marre parasyshë kufijt, për këtë arsye ne ju ftojmë për bashkëpunim tani dhe në të ardhmen.
Jeni te mirëseardhur!

Kontakt

[column size="span6"]


[/column]
[column size="span6"]

Adresa: Bratica bb Ulcinj-Ulqin, 85360 ME
Telefoni: +382 (0) 30 412-725
Faksi: +382 (0) 30 401-224
Celulari: +382 (0) 69 333-647
E-mail: info@braticacommerce.com

Orari i punes:
E hënë – E shtunde
 nga ora 07:00 deri në ora 21:00
E dielë - nga ora 07:00 deri në ora 14:00

[/column]